XWAY KOOPT

De medische apparatuur, die binnen de Nederlandse ziekenhuizen wordt vervangen door nieuwe, vertegenwoordigt in veel gevallen nog een waarde. In landen, veelal ver buiten Europa, wordt deze apparatuur vaak nog jarenlang gebruikt. Xway doet een reëel bod op het systeem en begeleidt het hele proces van deskundige demontage en afvoer. Voor elk systeem ontvangt het ziekenhuis een vrijwaringsbewijs.
Naast de beeldvormende apparatuur zijn wij ook geïnteresseerd in andere medische apparatuur, zoals: beademingsapparatuur, infuuspompen, OK-tafels en meer.

Neem contact op

XWAY VERKOOPT

Xway is exclusief distributeur binnen Nederland voor de volgende firma’s: Innovative Tomography Products (ITP), DynaWell en Mediproma.

Daarnaast is Xway geïnteresseerd in nieuwe distributeursschappen op het gebied van de medische, beeldvormende techniek.

 

Neem contact op

XWAY VERHUURT

Om de continuïteit tijdens de vervanging van apparatuur te kunnen waarborgen, wordt er vaak gebruikt gemaakt van de tijdelijke inzet van één van onze mobiele systemen. Deze systemen kunnen voor korte of langere termijn worden ingezet bij uw ziekenhuis of instelling. Wij beschikken over diverse systemen van de meest gebruikelijke fabrikanten. Systemen zijn ingebouwd in een mobiele trailer of container.

Voor site planning guides, nadere informatie of een prijsopgave neem contact op.

Neem contact op